torsdag 13 februari 2014

Stekt panerad rödspätta med skarpsås igen

Sonen var utflugen ännu en kväll, och vi kunde ät fisk igen!  Senast var rödspättan riktigt god så Kia valde den igen.  Det blev mandelpotatis och skarpsås till, denna gån ett litet anpassat recept.  Senast tyckte ju hustrun det blev för mycket senap, så det blev halverad mängd.  Dessutom gissade vi att kapris skulle funka i, så det lade vi till.  Den blev riktigt bra, kanske lite för lite skarp till och med, men det gjorde att den även fungerade som salladsdressing.  Kia hade hittat en ny sort: Cosmopolitansallat, en korsning mellan isbergs- och romansallad.  Krispig och fin.
Lite senare åt vi en kittost från Mölndals ostbutik.  Lite bittra toner och kanske lite rökighet?  Vet inte vad den hette.  Jag åt den på Finn crisp, med lite persilja på, det mildrade bitterheten lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar