onsdag 1 januari 2014

Mellanmål

När man kollar på film, lite seg på nyårsdagen, passar det alltid med lite plockmat.  Idag hände det sig så att vi hade både schyssta ostar och lite paté hemma.  Brie de Meaux, Boltjärn blå och en hårdost (fast krämig) med blåmögel, italiensk tror jag.  Underbara ungsbakade fikon köpta på ostbutiken till detta.  Sedan grönpepparpaté med cornichons, syltlök och rödlökscumberland.  Som bröd: Finncrisp Plus 5 Wholegrains, det bästa i Finncrisps goda sortiment.


 Dessutom Kias suveräna kycklinglevermousse med skalade clementinklyftor.

Ja, just det, höll på att glömma av bläckfisken, den olivinlagda man kan hitta i Mölndals fiskhall.  Mörare än all annan bläckfisk man kan tänka sig,nästan som kött.

Till alla dessa godaker körde vi med Dugges Hippofae (Kia) samt Sandeman's Founder's Reserve Port (Niklas) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar